Bookfest si premiile Galileo. Şi Millennium Books

Sâmbătă28 mai ora 14, la standul Editurii Millennium Books are lor decernarea Premiilor Galileo. Odată cu acest eveniment, se va lansa şi Antologia Premiile Galileo, care conţine toate povestirile nominalizate şi fragmente din cele 5 volume propuse pentru finală:

Tot atunci şi acolo, prietenii de la Millennium Books ne pregătesc o groază de surprize – lansează multe cărţi, autori numai unul si unul, străini şi români: Glen CookJohn ScalziLiviu RaduMichael HaulicaCosti GurguBogdan Teodor Bucheru etc. Aşa că nu rataţi momentul, esenţial pentru SF/Fantasy/Horror românesc şi nu numai.

Mai puteţi găsi şi romanul cu care Oliviu candidează la Premiile Galileo pentru Cel mai bun volum de proză 2010, apărut la Editura Vremea:

“Mânie, dragoste, raţiune, frică… între zidurile mohorâte ale Castelului de Lauras, un grup de nobili îşi caută disperaţi salvarea – în timp ce în bezna coridoarelor, torţele tremurânde luminează însemnul omului-lup…”

Dacă nu aveţi cartea, luaţi-o. E bună. Pe bune.

Mai puteţi găsi

Autori unul şi unul. Pe lângă ei, Oliviu Craznic cu Ultima clepsidră, o poveste despre criminali în serie şi un oraş rămas – la propriu – în criză de Timp. Plus o investigaţie criminalistică şi un arhonte simpatic (la modul dark).

Apoi:

Şi ca să terminăm cu bibliografia – astea nu le găsiţi la târg, dar le puteţi citi on-line:

Prima poveste din ciclul Cer incendiat: Ermengaarde Saga, în care frumoasa eroină ne arată exact cu cine avem de-a face, o puteţi citi în cadrul serialului literar on-line Cele 1001 de scorneli ale Moshului SF, coordonat de celebrul Ştefan Ghidoveanu:

http://moshulsf.wordpress.com/2011/04/26/exclusivitate-%E2%80%9Emoshul-sf%E2%80%9D-proza-de-oliviu-craznic/

Şi, în sfârşit, în Gazeta SF a amicului SagyTrecătoarea – legiunile romane dau într-un defileu peste ceva neaşteptat… şi, desigur, fatal. În mai multe sensuri.

http://fanzin.clubsf.ro/2011/05/trecatoarea/

Reclame

4 răspunsuri to “Bookfest si premiile Galileo. Şi Millennium Books”

  1. Hey, Domnisoara „Fac-reclama-pe-blog-si-cam-atat-pentru-ca-nu-mai-scriu-chestii-de-scriitor”! Cand iti vei schimba numele?

  2. hah:)) atât de caracteristic. Dar și atât de just. Să îl schimb în „Reclamă cărți și evenimente’s blog”? Ce pot să spun, decât că o să se schimbe lucrurile?

  3. Adina Says:

    Mmm… de fapt, chiar n-ar fi rau sa auzim de mai multe evenimente d-astea (daca mai exista, in afara de Prospectart). Si de mai multe carti faine:)

  4. […] rămas coşmarul, un roman excelent, cu atât mai mult că nu era concurenţă autohtonă. Au urmat alte povestiri, alte antologii şi multe articole şi multe […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: